DOBRO DOŠLI U AUTO ŠKOLU START DRIVE

VAŠ NAJBOLJI IZBOR

PRIJAVI SE

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA VIŠE MESEČNIH RATA!

KRENI SA OBUKOM ODMAH PLATI KASNIJE!

PRIJAVI SE

UPIS JE U TOKU!

HVALA NA POVERENJU!

PRIJAVI SE

ZAJEDNO DO VAŠE VOZAČKE DOZVOLE!

POSTANI SIGURAN VOZAČ!

PRIJAVI SE
Start Drive

O NAMA

Auto škola “Start Drive” se bavi vrhunskom obukom kandidata u oblasti propisa o bezbednosti saobraćaja i upravljanjem vozilima “B” kategorije.

Naši stručni kadrovi, koji imaju više decenija iskustva u obučavanju kantidata, garantuju Vam kvalitetno i dugoročno usvajanje znanja, kako iz propisa o bezbednosti saobraćaja tako i iz upravljanja motornim vozilima.

Za sve ovo vreme koliko smo prisutni na ovom tržištu kroz ruke naših licenciranih saobraćajnih inženjera i instruktora proslo je više hiljada kandidata. Ponosni smo što od svih njih stiže mnoštvo novih prepuraka, što samo govori da su zadovoljni i kao ljudi i kao vozači. Naši kadrovi su uvek na svim dodatnim edukacijama i njihovo profesionalno usavršavanje nama je osnovni cilj, jer samo tako održavamo visoku prolaznost i izuzetan kvalitet po kome smo tolike godine poznati.

Posebnost auto-škole “Start Drive” je visoki nivo usluge i visoki procenat prolaznosti kandidata na ispitima – što je rezultat temeljnog teorijskog i praktičnog rada sa polaznicima. Teorijska nastava se zato održava u manjim grupama gde svako može da zatraži objašnjenje za ono što mu nije jasno i da uz pomoć najsavremenijih tehničkih pomagala lako i samouvereno dodje do vozačke dozvole.

Naš tim čine licencirani predavači, instruktori i ispitivači uz bogat vozni park. Kandidati sami biraju instruktora, automobil za obuku i termin nastave.

Mi Vas ne učimo samo bezbednom upravljanju motornih vozila, učimo Vas kulturi u saobraćaju, što je posebno važno kako za Vas i Vašu porodicu tako i za sve ostale učesnike u saobraćaju. Stvaramo samo savesne, sigurne i profesionalne vožače.

U našoj školi Vas očekuje ljubazno osoblje i profesionalni predavači i instruktori sa dugogodišnjim iskustvom. Pored savremenih klimatizovanih i tehnički ispravnih vozila, našim polaznicima obezbedili smo svu potrebnu literaturu kao i testove koji će olakšati pripremu za polaganje teorijskog dela vozačkog ispita. Visok procent prolaznosti na ispitima rezultat je temeljnog rada sa kandidatima kao i dugogodišnje iskustvo naših instruktora. 

Permanentni rad i iskustvo u poslovima obuke vozača , kao i 30-godišnje iskustvo direktora i vlasnika Auto-škole, diplomiranog inženjera saobraćaja, garancija su za dobru i uspešnu obuku.

Ukoliko ne pronađete informacije koje vas zanimaju, slobodno nas kontaktirajte i rado ćemo vam izaći u susret.